Fantastiske landslagsprestasjoner

Det norske kokkelandslaget serverte denne desserten da de konkurrerte i kategorien Chef's Table. Den bestod av epler fra Hardanger, rømme, yuzu, hvit sjokolade og mandler, og stod altså til gull. Foto: Eirik Nilssen/Matbyrået Impuls


Løyrom var en av ingrediensene på det norske kokkelandslagets meny i kategorien Chef's Table. Foto: Eirik Nilssen/Matbyrået Impuls

Vegancanneloni med grønne erter, purrestokk fra Rogalandskysten og svarte trøfler var én seks retter det norske kokkelandslaget serverte under Chef's Table i kokke-OL. Foto: Eirik Nilssen/Matbyrået Impuls






Nivået hos samtlige av våre landslag er meget høyt. Innsatsen i Stuttgart imponerer stort, og har allerede gitt uttelling i form av to gullmedaljer.
LES OGSÅ: Slik fungerer konkurransene og poenggivningen
Landslagene berømmes for de fine smaksopplevelsene de byr på. Også rent visuelt er det svært høy klasse på det de leverer.
Bildene ovenfor viser noen av rettene som ble presentert for dommerne under kokke-OL/IKA Culinary Olympics.
Se flere bilder fra kokke-OL her.