logo
Et magasin for serveringsbransjen
logo
  • Alle artikler
    • Fag og rekruttering
    • Mat og drikke
    • Servering
    • Smakfullt
    • Trender i tiden
  • Produktnytt
  • Bransjekalender
  • Om SMAKmagasinet
    • Abonner
    • Din annonse i SMAKmagasinet
    • Kontakt oss
    • Tips oss
  • Fag og rekruttering
  • Mat og drikke
  • Servering
  • Smakfullt
  • Trender i tiden
Servering
15. feb 2021

Utfordrende tider

Servering
10. feb 2021

Godt og alkoholfritt til takeaway

Servering
05. feb 2021

Ringnes tilbyr gratis ølutdannelse til utelivskundene

Servering
29. jan 2021

Regjeringen utvider kompensasjonsordningen

Servering
18. jan 2021

Nå kan store publikumsarrangementer søke om koronatilskudd

ANNONSE
Servering
03. jan 2021

Innfører forbud mot skjenking av alkohol

Servering
17. des 2020

Alkoholfrie dager hos À L'aise på Colosseum

Servering
15. des 2020

Christian André Pettersen fikser julematen for heldige rogalendinger

Servering
02. des 2020

Alkoholfrie dager hos À L'aise på Colosseum

Servering
01. des 2020

SMAKmagasinet besøker Hoel gård

Servering
26. nov 2020

Hvite dager hos Geita på St. Hanshaugen

Servering
24. nov 2020

Sjarmerende Kaos i Son

Servering
11. nov 2020

Legger frem ny kompensasjonsordning

Servering
05. nov 2020

Alkoholservering til elever under 18 år

Servering
22. okt 2020

Veileder for trygge julebord

Servering
20. okt 2020

Regjeringen med avklaring av støtteordning for reiselivsnæringen

Servering
16. okt 2020

Omstillingsevne i en krevende tid

Servering
09. okt 2020

Året for utradisjonelle julebordløsninger

ANNONSE

Ansvarlig redaktør: Nina Borgen

Fagredaktør: Nils Henrik Sjo

Foto i header: Colourbox.com

  • Abonner
  • Annonser
  • Kontakt oss
  • Tips oss
SMAK har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra SMAK for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2016 SMAK | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.