Fish-á-deli Circus i Grenaa

Snart er det klart for en absurd-poetisk 10-retters forestilling som kombinerer gourmet-måltidet med en helt spesiell sirkus-forestilling.

Det er «Det grænsesøgende kulturkøkken» fra Djursland som står bak denne helt spesielle forestillingen, som vil finne sted i havnen i den danske byen Grenaa 12. og 13. oktober.

Europeisk kulturhovedstad

Vi har tidligere skrevet om noen av de mange arrangementene som har funnet sted i forbindelse med at Århus i 2017 var Europeisk kulturhovedstad. I den sammenheng ble det satset betydelig på å bre kunnskap om og interesse for danske råvarer og dansk gastronomi. Dette har vist seg å være en god strategi, og resultatet av denne satsingen er bl.a. en økende interesse for danske landbruksprodukter fra flere deler av verden.

Gastroniske prosjekter

De gode resultatene som ble oppnådd, har igjen ført til at flere prosjekter knyttet til gastronomi er videreført, bl.a. ”Det grænsesøgende kulturkøkken”. Snart er det altså klart for en forestilling hvor gastronomi og absurd poesi forenes. Scenografien tar utgangspunkt i et omreisende familiesirkus.

Fish-á-Deli-Circus er et matsirkus som vil formidle retter med bifangst, tang og lokale fødevarer!

Les mer om forestillingen på visitdjursland.com.

ANNONSE