Stavanger Vinfest for 24. gang

Fra 13. til 16. mars inviterer Stavangers kulinariske elitemiljø igjen til feiring av vin og vinkultur.

For 24. året samles rogalendinger og besøkende til Stavanger Vinfest og feiring av god vin med tilhørende godt å spise. Festlighetene starter med Vintoget, med avgang onsdag klokken 18.00, og der gjestene skal toge fra restaurant til bar til restaurant for å smake på det ypperste fra de beste.

Dagen etter er det tid for «The Lunch», som ifølge arrangøren er den eneste lunsjen du få med deg i år. Intet mindre. Her får du faktisk muligheten til å smake på litt av alt fra alle de deltagende restaurantene i oljehovedstaden.

Surprise

Den 15. mars er det tid for overraskelsesmiddag, eller «The Surprise Dinner 2024», hvor du – kanskje på overraskende vis – kan bli kjent med både medgjester, matprodusenter, profesjonelle vinsmakere og folket bak vinfestens spisesteder. Det hele starter med aperitiff – og avsluttes med DJ og god stemning  – på Renaa:Matbaren i Atrium i Breitorget.

Gatefest

På vinfestens siste dag, 16. mars klokken 13:00, er det tid for gatefest i drikkens tegn. Alle stedene mellom Hotel Victoria og Gaffel & Karaffel i «solskinnsgaten» Øvre Holmegate fylles med representanter og produkter fra en rekke vin-, sider- og ølprodusenter.

ANNONSE