Nils Flatmark vant igjen

Nils Flatmark ble Nordic Chef Winner Over All Winner 2024 under Nordisk mesterskap i Herning i Danmark.

– Det å vinne Nordic Chef – etter å ha vunnet  Nordic Green chef to år på rad – er så klart veldig stas og betyr enormt mye for meg! Jeg valgte denne gangen å dra menyen enda ett hakk ned og gjøre «true cooking» gjennom det hele.  Lite former og satsing på smak! Som min matfilosofi er basert på Ekte, Enkelt og Naturlig, uttaler vinneren selv.

– Vi i Norske Kokkers Landsforening lar oss  imponerte, er stolte og utrolig glade over Nils sine prestasjoner, skriver NKL på sin Facebookside.

Storfjord

Den nye nordiske mesteren jobber til daglig på spektakulære Storfjord Hotel i den vesle fjordbygda Glomset. Her er han Executive Head Chef & Food og Beverage Manager. Han har tidligere vært soussjef på Britannia Hotel og kjøkkensjef på Brimibue.

ANNONSE