Sees vi i Langesund?

Nå er det straks klart for lokalmesse i Langesund! ASKO ØST har i flere år arrangert lokalmesser i Langesund, og 10. april blir det på nytt et spennende messearrangement i lokalene til Quality Skjærgården Hotell i vakre Langesund.

Nå er det straks klart for lokalmesse i Langesund! ASKO ØST har i flere år arrangert lokalmesser i Langesund, og 10. april blir det på nytt et spennende messearrangement i lokalene til Quality Skjærgården Hotell i vakre Langesund.

Tilbakemeldingene på de tidligere messene som ASKO ØST har gjennomført i Langesund er meget gode. Dette er en fin arena for å møte et bredt utvalg av leverandører innenfor de fleste varegruppene du finner i ASKOs rikholdige sortimentet.

Bredde

ASKO Servering tilbyr en enorm bredde av varer og produkter spesielt tilpasset serveringsnæringen og de behov som bransjen har. Innovasjoner og forbedringer gjør at det stadig kommer nye og spennende produkter inn i sortimentet. Det er mye å hente på å få med seg hva som skjer på dette området. Kanskje er noen av de nyhetene eller konseptene som presenteres i Langesund nettopp noe for deg og din meny? Nettopp derfor kan det være mye å hente på å ta turen til Langesund 10. april. Treff andre bransjefolk, snakk med våre leverandører og møt ASKOs konsulenter.

Meld deg på

Dette er en anledning du ikke bør gå glipp av! Meld deg på du også. Påmelding gjør du via denne linken.

Vi sees!

ANNONSE