SMS forventet ankomsttid: Nytt tilbud til ASKO-kunder!

Har du lurt på når vareleveringen kommer? Kunne du tenkt deg å få en litt nærmere presisering av når du kan forvente å få varene inn døren? Da er varslingstjenesten SMS forventet ankomsttid et tilbud for deg!

Nå kan du nemlig abonnere på dette som ASKO-kunde, forteller Linda Lindberg, som jobber med utvikling av digitale tjenester på askoservering.no.

– Og hva er så prisen?
Denne tjenesten er helt gratis for kundene våre, fremhever Linda.

Etter kundenes ønsker

– Å få en bedre oversikt over når leveransene kan forventes, har vært et ønske fra mange kunder i lang tid. Derfor er dette tilbudet som nå er lansert, et direkte resultat av innspill fra kundene våre. Vi har full forståelse for at en nærmere presisering av forventet ankomsttid gjør det lettere å planlegge i en travel hverdag.

Erfaringene så langt

– Dette er et relativt nytt tilbud. Vi lanserte dette i begynnelsen av mai, men allerede nå ser vi at de kundene som benytter seg av dette er veldig fornøyde.

– Er det et tilbud som passer alle kunder?
– I utgangspunktet så er det det. Riktignok er det noen ganske få kunder som ligger litt «utenfor allfarvei» som kanskje ikke har så stor nytte av dette foreløpig, men på generelt grunnlag vil jeg si at 97 % av kundene våre vil ha stor nytte av denne tjenesten. Samtidig vil jeg understreke at vi nettopp har lansert løsningen, og at vi kontinuerlig arbeider for å utvikle og forbedre den, understreker Linda.

Hvordan bestille tjenesten?

– Om du ønsker å abonnere på denne tjenesten, så går du inn på Min Side på ASKO Servering, deretter videre inn på profiloversikt. Der er det enkelt å bestille dette, og der legger du inn nummeret til den eller de som skal motta SMS-varselet. Og skulle det være behov for å endre kontaktperson for varselet – for eksempel i forbindelse med ferieavvikling – er det bare å gjøre dette på samme sted. Det er veldig enkelt! Og forøvrig så reklamerer jeg gjerne for at man utforsker litt nærmere hva som finnes under rubrikken Min Side. Her kan du blant annet melde deg på nyhetsbrevet fra SMAKmagasinet hvor du finner inspirerende bransjestoff. Ta en titt, oppfordrer Linda. – Og bestill gjerne tjenesten SMS forventet ankomsttid som gjør det enda enklere å planlegge arbeidsdagen!