Bli med på NM i sunn fastfood!

Serverer du mat til folk i farta? Da kan du delta i konkurransen NM i sunn fastfood 2019!

– Vi er i gang med NM sunn fastfood 2019, forteller prosjektleder Toril Gulbrandsen i Opplysningskontoret for frukt og grønt.

– For 6. gang inviterer vi alle som serverer raske måltidsløsninger til folk i farten velkommen til å delta i konkurransen. Påmeldingene har begynt å tikke inn. Frist for påmelding er 30. juni.

Patricias gatekjøkken i Bardu stakk av med seieren for andre gang da årets NM i sunn fastfood ble kåret på messen Foodscape 11. oktober 2018.

Sunnere mat gir konkurransefortrinn

– Det å spise «5 om dagen» hver dag er et godt råd. Det handler om å fargelegge maten med frukt, bær og grønnsaker. Dette bør være en naturlig del av alle dagens måltider og kan lett inkluderes i måltidsløsninger som tas med i farta. En stadig større del av
befolkningen ønsker å spise sunnere. Møt kundenes behov ved å tilby sunnere alternativer, oppfordrer ernæringsrådgiver Iselin Bogstrand Sagen i Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Delta med en sunn rett – og sett den på menyen i sommer

Velg ut en rett som du ønsker å delta med i konkurransen, sett
retten på menyen i sommer (fra 30. juni – 20. august) og markedsfør den på ditt utsalgssted og i egne sosiale medier. 

– Vi håper på rekordstor oppslutning, sier Toril Gulbrandsen.

– Det er mange som har skjønt at det er smart å tilby grønnere alternativer og vi håper at konkurransen vår er med på å få fart i salget.

Les alt du trenger å vite om konkurransen og påmelding her..

Du kan også sjekke ut facebookgruppa Sunnfastfood.

ANNONSE