Den beste hotellfrokosten får du (fortsatt) på Scandic Nidelven

+
Fra venstre: Hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal, Stephen Twining og Food & Beverage Manager på Scandic Nidelven, Lasse Waagbø.

Twinings Best Breakfast – det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost – har blitt arrangert for 14. året på rad, og for 12. gang gikk Scandic Nidelven helt til topps i kåringen.

Scandic Nidelven har vært en av driverne bak utviklingen av en stadig høyere kvalitet på norske hotellfrokoster i mange år, og har dermed fått sterk konkurranse i «Twinings Best Breakfast» de seneste årene.

Fjorårets vinner Thon Hotel Lofoten fortsetter å levere en meget god frokost, og er soleklar på andreplass. Scandic Hell, som har vært i toppen i mange år, har pusset opp frokostsalen sin og tatt steget opp på pallen på tredje plass, heter det i pressemeldingen.

Stolt og glad vinner

–  Jeg er først og fremst fantastisk stolt og glad på vegne av alle mine medarbeidere over at vi lykkes nok en gang. 365 dager i året står vi grytidlig opp for å gi våre gjester den best tenkelige starten på dagen gjennom kvalitetsprodukter laget fra grunnen av med de beste råvarene, gjerne lokale. Men det viktigste er at vi lager all mat med kjærlighet og at vi yter genuin og personlig service. Mye av maten tilberedes ute i frokostsalen slik at vi skaper en unik kontakt mellom kokker og frokostgjester. I tillegg vil jeg berømme frokostservitørene som utrettelig rydder, serverer og skjenker kaffe og te ved bordene, alltid med et smil, uansett hvor tidlig det er, sier Vassdal.

Høyt internasjonalt nivå

Konkurransen mellom de beste hotellene i Thon og Scandic har bidratt til å gi en mengde hotellgjester i Norge en stadig bedre frokostopplevelse, uttaler arrangøren, som ønsker å takke alle pådriverne som bidrar til at de beste hotellfrokostene i Norge holder et høyt internasjonalt nivå. 

Juryens begrunnelse

Scandic Nidelven

Har tatt enda et langt skritt fremover. En omfattende ombygging har gitt frokostgjestene bedre plass og hyggeligere lokaler, men har også ført med seg bedre logistikk og minst like god mat. Servicen har alltid vært god her, men nå virker det som om staben har senket skuldrene og klarer å få gjestene til å føle seg mer avslappet og mer velkomne. Svært godt utvalg, og høy kvalitet på maten. 

– Scandic Nidelven beviser nok en gang at de serverer Norges beste frokost, og Scandic dominerer dessuten konkurransen med to hoteller på pallen og 10 av 19 fylkesvinnere. Kåringen levner ingen tvil om hvilken hotellkjede som gir gjestene den beste starten på dagen, kommenterer Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge.

Thon Lofoten

Kan skilte med enestående atmosfære. Den målbevisste satsingen på lokale produkter er ekstra viktig for et hotell som tiltrekker seg mange turister. Her er det aldri tvil om hvilken landsdel du er i, og hotellet er flink til å beskrive de lokale produktene for gjester som ikke kjenner til dem. Et lokalt kaffebrenneri er trukket inn for å servere kaffe, og spesielt utvalget av omeletter er imponerende. 

Scandic Hell, Værnes

Her har oppussing gjort det som tidligere var en utfordrende spisesal til et moderne og hyggelig frokostområde, samtidig som logistikken er forbedret. Utvalget er bredt, og mye er lokalt og hjemmelaget. Blant annet er frukt og grønnsaker arbeidet godt med og innbydende presentert. De har en meget god varmmatstasjon, og gjestene følges godt opp.

ANNONSE