En kaffeprat med markedskonsulent Kari-Anne Nyengen

SMAKmagasinet har tatt en kaffeprat med markedskonsulentene i ASKO Servering. Denne gangen har vi snakket med Kari-Anne Nyengen i ASKO VEST.

Hva er det viktigste du bidrar med i jobben som konsulent?
– Det viktigste jeg bidrar med som markedskonsulent, er å være en rådgiver og veileder for kundene. Dette innebærer blant annet å komme med gode innspill og nyttig informasjon, samt være med på å inspirere dem.

Hva synes du er det beste med å jobbe som markedskonsulent?
– Det jeg liker best med jobben min er allsidigheten og de fantastiske menneskene jeg har rundt meg! Ingen dag er lik, og jeg liker at det pulserer og er liv.

Har du en god kundehistorie?
– Hvert år har jeg sammen med Egil fra Unil to hjertegode tradisjoner. I desember, like før jul, er vi med på å dele ut matposer hos Frelsesarmeens velferdssenter i Bergen. Det er godt å kunne gi noe tilbake til både kundene våre og de menneskene som er i en vanskelig situasjon, og som både trenger noen å snakke med og som mangler mat og drikke på bordet. Det samme gjelder når Bergen fengsel arrangerer «Tour de Prison». Dette er et sykkelløp innenfor murene for både innsatte og ansatte. Det er godt å få være med på å bidra til en litt annerledes dag!

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.