Strømmer til Fargegaten i Stavanger

Det er over 13 år siden Tom Kjørsviks visjon endret en litt trist og småskummel Øvre Holmegate i Stavanger til samlingspunktet Fargegaten. Fargene spraker fortsatt, og folket fortsetter å strømme til.

Før var dette en forlatt gate. Nå er gaten en turistmagnet, sier Tom H. Brekke til SMAKmagasinet. Og Brekke vet hva han snakker om. Ikke bare eier og driver han – sammen med kona – kaffe- og ølbaren Bøker og Børst. Bergenseren er også en veteran i Stavangers utelivs-, kultur- og serveringsmiljø.

– I dag er Fargegaten en av de mest fotograferte gatestubbene i Norden, sier Tom H. Brekke, og legger til at fellesarrangementer og godt samhold de forretningsdrivende imellom gir Fargegaten sitt helt eget liv.

Snurr video fra den pulserende gaten med "sinnssyke farger"!

I SMAKmagasinet nummer 5 kan du lese mer om Fargegaten og om Bøker og Børst.

ANNONSE