Evergoods unike posisjon i Norge

+
Det finnes tre varianter av Evergood-kaffe:Evergood Classic, Evergood Dark Roast og Evergood koffeinfri.

I 2015 ble Evergood det mest solgte kaffemerket i norske butikker, og over 90 % av alle voksne nordmenn kjenner merkenavnet Evergood. Det bekrefter denne kaffens unike posisjon i Norge.

Bakgrunnen for at Evergood har fått sin solide markedsposisjon og sitt positive omdømme blant nordmenn flest, er at man helt fra første stund har hatt et ufravikelig krav til kvalitet. Evergood skal gi deg den samme fine smaksopplevelsen fra gang til gang. Derfor er dette er en kvalitetskaffe som koster litt mer – for smakens skyld.

Distribusjon i hele landet

Evergood ble lansert i 1954, og var en kaffe som primært bestod av kvalitetsbønner fra kaffeprodusenter i høylandet – både i Afrika og Sør-Amerika. Kaffen ble vakuumpakket og behandlet på beste måte for å bevare den gode aromaen.

De første årene var Evergood primært tilgjengelig i Oslo og handelsområdene rundt hovedstaden. På 60-tallet ønsket man å få til en distribusjon av dette kaffemerket i hele Norge – dels fordi markedet ønsket en slik kvalitetskaffe, og dels fordi det var viktig for Joh. Johannson å satse på dette merket i konkurransen med andre aktører. Norge hadde lang tradisjon for god kaffe, konkurransen var hard og flere dyktige aktører opererte i markedet. Da var det viktig og riktig å bygge opp Evergood som hele landets ledende kaffemerke.

Eksklusiv kvalitetskaffe

Evergood hadde opprinnelig en posisjon i markedet som en eksklusiv kvalitetskaffe som var forbeholdt dem som var villige til å betale litt mer for en god kaffeopplevelse. Det var i en tid som fortsatt var preget av vareknapphet og relativt stram økonomi i et land som var i gang med oppbygging og gjenreisning etter krigen. 

Flere varianter

I dag er Evergood kaffen folk unner seg når de skal ha ”det beste” i et land hvor man kan velge mellom det meste. 

Det finnes tre varianter av Evergood-kaffe:

  • Evergood Classic
  • Evergood Dark Roast
  • Evergood koffeinfri 

Disse og mange andre kaffevarianter finner du selvsagt på askoservering.no.

Les her om hvorfor kaffens malingsgrad er avgjørende.

ANNONSE