Ti København-dager i gastronomiens tegn

+
Den gode spiseopplevelsen står i fokus i København fra 24. august til 2. september.

Er du glad i dansk mat og i København? Under «Copenhagen Cooking and Food Festival» 24. august til 2. september har du anledning til å få rikelig av begge deler. Festivalen har som formål å feire det nordiske kjøkken generelt, og den københavnske matscenen og Danmark som matland spesielt.

Festivalen er ment for alle som elsker mat, med arrangementer for både matbransjen og for folk flest.

«Breaking the new»

Årets tema er «Breaking the New». Arrangøren lover annerledes matopplevelser og de nyeste trendene.

Ambisjonen er at Copenhagen Cooking and Food Festival skal bli et viktig møtested for nye tendenser, samfunnsdebatter, ny viten og nye plattformer innen gastronomi, matvarer og matkultur. 

Gjennom de ti dagene som festivalen pågår, er det planlagt mer enn 100 arrangementer. De inkluderer alt fra intime middager hjemme hos danske kokker til store arrangementer for tusenvis av gjester. Uansett størrelse; den gode spiseopplevelsen er det viktigste.

I 2017 hadde festivalen 90 000 besøkende, hvilket gjør den til Danmarks mest besøkte matfestival.

Fagmesse for bransjen

30.–31. august kan du også få med deg den internasjonale matmessen Bite Copenhagen, som vi nylig omtalte her på SMAKmagasinet. Messen setter fokus på utfordringer som matmangel og matproduksjonens belastning på miljøet. 

Mer informasjon om Copenhagen Cooking and Food Festival finner du på Copenhagencooking.dk.

ANNONSE