I dag åpner LEON

I dag åpner den første LEON-restauranten i Norge. Den ligger på Oslo Sentralstasjon, og vil i løpet av sommeren få selskap av en til som skal etableres på Frogner i Oslo. I tillegg vil det denne sommeren være en LEON-food truck på Aker Brygge.

Vi har tidligere omtalt dette engelske konseptet som ble etablert i 2004. Restaurantkjeden har hatt stor suksess, og Umoe Restaurants har fått rettighetene til å etablere konseptet i Norge og Sverige.

Sunn og god

På LEON får du sunn mat som smaker godt.

- Vi ønsker å servere våre kunder mat som smaker godt og gir både energi og en god metthetsfølelse, sier Helene Skjenneberg, som er ansvarlig for utrulleringen av konseptet i Norge og Sverige.

Mange av rettene på menyen er inspirert av smaker fra middelhavsområdet. LEON har som mål å etablere seg på steder hvor det er mange mennesker og hvor det er behov for raske, sunne og velsmakende måltidsløsninger.

Les mer om konseptet i sommerutgaven av SMAKmagasinet, som kommer 14. juni.

ANNONSE