En fin dag i Langesund!

Nærmere 400 kunder og besøkende hadde tatt turen til Langesund denne aprildagen for å møte leverandører, få siste nytt om nyheter i sortimentet, oppleve inspirasjon og treffe bransjekolleger. Faglig påfyll var også en del av tilbudet i form av et svinn- og økonomikurs.

Det er fjerde gang ASKO ØST arrangerer messe i Langesund. Tidligere har denne messen vært arrangert på høsten, men nå var tidspunktet fremskyndet. Hovedårsaken til det var ønsket om å gi inspirasjon og ideer til råvarer og konsepter som kan passe inn på sommermenyen.

Positivt

80 leverandører var på plass, og de leverandørene vi snakket med var meget fornøyd med utbyttet av denne dagen.
– Dette er en effektiv måte å treffe kundene på og en fin anledning til å vise frem det vi har i sortimentet, fremhevet Runar Andreassen fra Grilstad.

– Vi er her for å hente ideer til nye retter på menyen, fortalte to damer som jobber i en kantine på Liertoppen. – Det er viktig å få impulser og informasjon om produkter som kan passe inn hos oss. Alle trenger å fornye seg en gang imellom, og da er det nyttig å møte leverandører ansikt til ansikt. Vi er selvfølgelig også opptatt av å gjøre «gode kjøp», smiler de to. Det er jo viktig å ha fokus på råvarekostnadene. På en messe som dette får vi en grei oversikt over hva som er tilgjengelig.

Gode tilbakemeldinger

– Det er veldig hyggelig å arrangere en messe som dette, sier primus motor for arrangementet, markedskonsulent Henriette Gissum i ASKO ØST. – Selvfølgelig er det hektisk og mye som skal på plass for å lage en messe som blir bra både for kunder og leverandører, men vi begynner å få gode rutiner for dette. Jeg vil også berømme kollegene mine. Vi er et godt team som samarbeider godt og som trives med å gjennomføre arrangementer som dette. Dette er jo en meget god anledning for oss til å møte kundene våre. De mange positive tilbakemeldingene vi har fått viser at kundene våre setter pris på og har stor nytte av et slikt arrangement. Det inspirerer! 
– Derfor vil jeg allerede nå oppfordre alle til å sette av tid til å besøke vår neste messe i Oslo som arrangeres 16. oktober, sier Henriette Gissum.

ANNONSE