Norske Kokkers Landsforening og ASKO Servering fornyer samarbeidsavtale

Norske Kokkers Landsforening, NKL, har i flere år hatt et tett og godt samarbeid med ASKO Servering på flere områder, blant annet når det gjelder rekruttering til restaurant- og matfag. En fornyet samarbeidsavtale som gjelder for de fire neste årene, sikrer gjennomføringen av viktige aktiviteter som bidrar til å synliggjøre kokkefagets betydning.

– NKL er svært glade for samarbeidet vi har med ASKO Servering. ASKO Servering er opptatt av å aktivisere hovedpartneravtalen med et tydelig fokus på fremtidens faglærte kokker, og rekruttering til mat- og måltidsbransjen generelt. Dette ser vi spesielt godt i ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger, samt mesterskapsreisene til VM og OL for kokkelandslag, som de arrangerer spesielt for lærlingene, fremhever daglig leder i NKL, Espen Wasenius.

Felles mål

– Samarbeidet med NKL er svært verdifullt for oss, ikke minst på grunn av vårt felles mål om økt rekruttering til serveringsbransjen, forteller markedssjef for kommunikasjon og merkevare i ASKO Servering, Nina Borgen.  – NKL og De Norske Kokkelandslagene bidrar til å løfte og fremme kokkeyrket og har levert fantastiske prestasjoner i konkurransesammenheng de siste årene. Vi er svært imponert av det kokkelandslagene har prestert, og ser viktigheten av at de har gode støttespillere.  For oss er det en ære å være en av disse.

Faglig nettverk

– Vi opplever også et nært samarbeid og verdifull erfaringsutveksling med de andre sponsorene til NKL. Dette danner et faglig nettverk vi mener det er viktig å være en del av.

Norske spesialiteter

– Det er også viktig for oss at NKL og De Norske Kokkelandslagene er opptatt av å løfte frem norske produkter og norsk matkultur. Det å synliggjøre norske matskatter og den unike kvaliteten disse utgjør, skaper et kulinarisk mangfold som betyr mye – ikke minst for norsk reiseliv. Vi mener også at dette er positivt for våre kunder, blant annet fordi det gir muligheter til å skape spennende menyer og fine matopplevelser basert på råvarer av høy kvalitet, mener Nina Borgen.

Verdifull innsikt

– ASKO Servering ønsker å være den beste leverandøren og rådgiveren for våre kunder. Da er det viktig å være oppdatert på hva som er viktig for kokkene i deres arbeidshverdag, og samarbeidet med NKL bidrar til en slik innsikt. Vi har også hatt stor glede av å ha noen av Norges beste konkurransekokker som kursholdere på KIT-akademiet, ASKO Serverings kundeakademi.
– Samarbeidsavtalen som nå er undertegnet, sikrer at dyktige kokker er med oss i utviklingen av KIT, og ikke minst at vi sammen skal skape matglede og spennende aktiviteter i årene som kommer, avslutter Nina Borgen.

ANNONSE