En kaffeprat med markedskonsulent Mathias Grube

Da SMAKmagasinet var på besøk i Stavanger, tok vi en kaffe og en prat med Mathias Grube. Han jobber som markedskonsulent i ASKO ROGALAND.

– Hva er det viktigste du bidrar med i jobben som konsulent?
– Det viktigste jeg bidrar med, er å være kundens støttespiller og rådgiver på ulike områder. Dette kan være alt fra økonomi og å komme i kontakt med leverandører, til å komme med inspirasjon til nye idéer. En annen viktig oppgave er å bygge gode relasjoner til kundene mine, og vise dem at ASKO er så mye mer enn bare en transportør av varer! I tillegg er en viktig del av jobben å forenkle kundens hverdag, blant annet i form av gode logistikkløsninger, slik at hverdagen deres flyter sømløst.

– Hva synes du er det beste med å jobbe som markedskonsulent?
– Det beste er å få treffe alle de fantastiske folkene som jobber i bransjen! Både kunder og leverandører. Det finnes mange unike kunder i regionen vår som virkelig brenner for det de gjør, og det å få møte dem og høre deres historie er helt fantastisk.

– Har du en god kundehistorie?
– I november nominerte jeg et bakeri i Skånevik til å vinne Q-Meieriene sin matredderpris. Hennes historie om hva hun gjør for å kutte matsvinn gikk rett hjem, og hun vant. I desember fikk jeg derfor være med på å overrekke denne prisen sammen med Q-Meieriene, og det var veldig gøy å se hvor mye det betydde for henne!

ANNONSE