Støtt serveringsbransjen! Kjøp takeaway!

Serveringsnæringen i Norge er ekstra hardt rammet av koronaepidemien. For mange steder forsvant kunder og bestillinger over natten. Det har selvfølgelig gitt enorme utfordringer. Samtidig ser vi at stadig flere satser sterkt på takeaway for å oppveie bortfallet av omsetning.

Mange har hatt gode erfaringer med dette, og opplever fin respons både fra nye og eksisterende kunder. Vi heier på alle som satser på å utvikle takeaway-tilbudet, og oppfordrer alle til å benytte seg av denne muligheten til å nyte restaurantmat hjemme!

Nedenfor finner du en oversikt over serveringssteder i Norge som tilbyr takeaway. Finn et serveringssted som tilbyr takeaway i nærheten av der du bor, og støtt bransjen og stedet gjennom å bestille noe fra takeaway-menyen!

Listen er ikke fullstendig. Vet du om serveringssteder som bør inn på denne, så kan du gjerne sende tips til askoservering@asko.no.

Serveringssteder som tilbyr takeaway

AGDER

HEDMARK/OPPLAND

MIDT-NORGE

Trondheim

Utenfor Trondheim

MOLDE

NORD

ROGALAND

VEST

ØST

Oslo

Utenfor Oslo

ANNONSE