Er du klar for vårmessen i Sarpsborg 5. februar?

ASKO ØST gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til vårens serveringsmesse i Østfold. Her får du møte 90 av våre leverandører, og i tillegg arrangeres en rekke kurs i forbindelse med messen som arrangeres på Quality Hotel Sarpsborg.

Nå har du en flott mulighet til å bli enda bedre kjent med de viktigste leverandørene våre innen kjøtt, meieri, vin, øl, brennevin og nonfood. Spennende lokalmatleverandører kommer også!

Det arrangeres også flere kurs denne dagen, med relevante temaer for din bedrift.

Tiden før våren er en fin mulighet til å knytte direkte kontakt med dine eksisterende leverandører, og kanskje noen nye før vår- og sommersesongen braker løs. Her får du ny inspirasjon og ideer til din bedrift.

Håper vi sees, det blir en hyggelig dag i Sarpsborg!

Les mer og meld deg på her.

Vellykkede lokalmesser

ASKO ØST arrangerte i fjor lokalmesser både i Fredrikstad og Langesund. Arrangementene ble en stor suksess som fikk meget gode tilbakemeldinger fra kundene. I videoen øverst i artikkelen ser du en stemningsrapport fra messen i Langesund.

Les mer om den vellykkede lokalmessen i Langesund her.

ANNONSE