Vellykket lokalmesse i Langesund

Et rekordstort antall besøkende fant veien til årets høstmesse i Langesund. Arrangør var ASKO ØST, og 88 utstillere bidro til en spennende bredde av det meste som finnes i ASKO-sortimentet.

Arrangørene hadde også lagt opp til et meget innholdsrikt kurs- og foredragsprogram. Her var det mange muligheter til faglig påfyll, noe svært mange benyttet seg av.

Bl.a. kunne du lære mer om musserende vin, juleøltradisjoner og bekjempelse av matsvinn. Det ble også avholdt baristakurs og cocktailkurs. I regi av KIT-akademiet ble det gjennomført et kurs som tok for seg italiensk vin.

Se video fra messen her: – En så utrolig flott messe! Flotte utstillere, hyggelige mennesker, masse energi ... Kjempebra. Helt fantastisk!

Mange forhåndspåmeldte

– Det er tydelig at mange av kundene våre satte pris på at vi hadde et bredt kurs- og foredragsprogram. Antall forhåndspåmeldte til de ulike kursene var rekordstort, forteller markedskonsulent Jan Petter Skarpeid.

Ny lokalmesse i Sarpsborg i februar

– Vi arrangerte vår første lokalmesse i Langesund i fjor. Gode tilbakemeldinger både fra kunder og utstillere inspirerte oss til å prøve dette også i Fredrikstad. Vårmessen som vi arrangerte der, ble også en suksess. Med de erfaringene vi nå har gjort med årets messe i Langesund, inspirerer det til å satse ytterligere på denne type lokalmesser, sier markedssjef Stig Sørensen.

– Vi ønsker derfor alle hjertelig velkommen til lokalmesse i Sarpsborg i februar 2020!

Du kan melde deg på vårmessen i Sarpsborg 5. februar allerede nå.

Facebook-arrangementet finner du her.

ANNONSE