Unik mulighet for lærlinger i restaurant- og matfag

+
I 2018 hadde ASKO Servering med seg en gjeng lærlinger til kokke-VM i Luxembourg.

ASKO Servering reiser til IKA/Culinary Olympics i Stuttgart 15.–19. februar 2020. Med på turen inviteres 20 lærlinger som ønsker faglig påfyll og inspirasjon. Søknadsfristen er 1. november.

I Stuttgart i Tyskland venter en helt spesiell opplevelse for de heldige lærlingene som får være med. Programmet vil bli en kombinasjon av motiverende faglige innslag og inspirerende matfaglige opplevelser. Blant annet skal Det norske kokkelandslaget heies frem i kokke-OL.

Godt samhold

ASKO Servering engasjerer seg sterkt for rekrutteringen til restaurant- og matfag.

– For oss som arrangerte turen, var det utrolig fint å oppleve den gode stemningen og samholdet lærlingene imellom. Det ga oss også innsikt i spørsmål og problemstillinger som er viktige for lærlingene. Vi mener det er viktig å trekke med lærlingene på spennende og viktige bransjebegivenheter. Nå ser vi frem til å invitere med oss mange hyggelige, dyktige og nysgjerrige lærlinger til kokke-OL i Stuttgart, sier Nina Borgen i ASKO Servering.

Avgjørende tur

Lærlingene som var med på en tilsvarende tur til kokke-VM i Luxembourg i fjor, fikk se det norske junior-kokkelandslaget konkurrere. Ikke minst fikk de spise den utsøkte maten. Tre av de daværende lærlingene, Katrine Åsnes Gjesdal, Benjamin Granerud og Thomas Seim Breivik, er nye commiser på kokkelandslaget. Erfaringene de gjorde seg under Luxembourg-turen, var avgjørende for at de søkte seg til kokkelandslaget allerede nå, har de tre fortalt.

Les mer om turen til Luxembourg og se flere bilder her.

Søknadsfrist 1. november

Er du lærling i restaurant- og matfag, og ønsker å være med til Stuttgart? I søknaden forteller du litt om deg selv og hvorfor du mener at ASKO Servering skal velge deg. Søknaden kan leveres enten skriftlig eller i form av en video. 

ASKO Servering tar også imot søknader/nominasjoner fra serveringssteder som mener at akkurat deres lærling eller lærlinger bør få være med på turen.

For å kunne bli med må du ha fylt 18 år innen utreisedatoen 15. februar 2020.

Søknaden sendes til askoservering@asko.no innen 1. november.

ASKO Serverings engasjement

ASKO Servering er aktivt med i Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag. Selskapet er i tillegg en stolt sponsor til NKL og Det Norske Kokkelandslaget. 

ANNONSE