Stedet for god kaffe og vaffel med pulled pork

SMAKmagasinet er på reise igjen. Denne gang til Storbritannia og den skotske hovedstaden Edinburgh. Klint inn mellom to leiegårder i 104 Buccleuch Street finner vi Cult Espresso; et sted for god kaffe og vaffel med pulled pork …

Vaffel med pulled pork, paprika og lettstekt egg er en noe uvanlig kombo for norske ganer. 

– Vi tror på god kaffe og god mat i et godt miljø, sier innehaver Gary Stone til SMAKmagasinet. Det er vel det nærmeste vi kommer trosbekjennelsen til The Cult (på norsk: Kult, som i «rituell vedlikeholdelse av forholdet til en guddom» (red.anm.)). Og det var nettopp ritualene rundt kaffebryggingen som ga inspirasjon til navnevalget, ifølge Gary.

Les med om Cult Espresso i SMAKmagasinet 4.2019, som kommer i månedsskiftet august/september. 

ANNONSE