Nytt nummer er på vei

+
Sommeren er her! Det bør menyen bære preg av.

Sommernummeret av SMAKmagasinet er på vei til våre abonnenter. Hva er en god meny? spør markedsdirektør Stig W. Jørgensen. I dette nummeret får du opptil flere svar på det.

I dette nummeret av SMAKmagasinet kan du lese om blant annet Vestfold Fugl/Den Stolte Hane, sjømatprodusenten Reinhartsen, et steinovnsbakt italiensk brød ved navn Scrocchiarella, Årets bakeri 2019 Elda Bakeri, Food Trucken The Grill Pit, Hennig-Olsen Is, Petters honning, vin- og brennevinsselskapet Altia, Fairtrades leder Annabelle Lefébure-Henriksen, mulighetspotensialet i fremveksten av nye trender, restauranten La Pergola, sunn matglede i barnehage med Mat for minsten, Aass Bryggeri,  champagne og serveringstrender i Oslo. 

Er du ikke abonnent av SMAKmagasinet, men ønsker å bli det? Registrer deg her.

Hva er en god meny?

Dette er et relevant spørsmål for de fleste ved inngangen til en travel sommersesong. Men hva er svaret? Det kommer naturligvis an på hvem man spør. En gjest vil høyst sannsynlig si at det er en meny som byr på det jeg vil ha – hva nå det måtte være... Skal man besvare dette spørsmålet som bransjeperson, vil man antakelig si at en god meny er en meny som selger godt. Da blir utfordringen å finne det som kombinerer disse forventningene. Den utfordringen ligger først og fremst på det enkelte serveringssted.

Frist målgruppen

Det betyr i praksis å være bevisst på hvilke kundegrupper man betjener, og kombinere dette med fristende menyalternativer for de aktuelle målgruppene. Derfor er det viktig å ha bestselgere og spennende nyheter som både gir menyen særpreg og bidrar til å gi kundene de «riktige» valgmulighetene. Det er jo ofte slik at en kunde ikke nøyaktig vet hva han eller hun vil ha. Det er nettopp da en gjennomtenkt meny skal bidra til at man som gjest føler seg ivaretatt og inspirert.

Produktutvikling og innovasjon

Derfor er det avgjørende å holde øye med produktutvikling og innovasjon. I denne utgaven av SMAKmagasinet har vi flere saker som omhandler nettopp dette. Les blant annet om nye og spennende produkter fra My Bakery, Vestfold Fugl og lokalmatprodusenten Reinhartsen. Du får også gode tips til hva du kan gjøre for å løfte issalget til nye høyder, og vi presenterer tips til gode innslag på sommerens drikkemeny.

Uttallige muligheter

Kanskje kan noe av dette gjøre deg nysgjerrig på å finne ut mer om mangfoldet av produkter og løsninger som ASKO Servering tilbyr? I vårt rikholdige sortiment finnes det utallige muligheter til å velge de signaturrettene som passer akkurat din meny.

Ha en fin sommer!

ANNONSE