Kokkelandslagene klare for Luxembourg og Culinary World Cup

– Vi er godt i gang, og trener hver 14. dag, sier Jørn Lie, manager for de norske kokkelandslagene, samt restauratør på Gamle Raadhus og Vaaghals.

Culinary World Cup går av stabelen i pittoreske Luxembourg i slutten av november, og både Norges senior- og juniorlandslag deltar. Begge kokkelandslag skal konkurrere i kategoriene «Hot Kitchen» og «Cold Table».

– Vi har kommet så langt med varmmaten at vi kan legge det litt til side. Nå er det fullt fokus på det vanskeligste, nemlig kaldmaten. Vi jobber med alt fra sjokolade-softis til tapasretter, fra vegetariske trerettere til store buffetflater, melder Jørn Lie.

– Vi har et tett program, og jobber parallelt med borddesign og bestilling av porselen. Men vi er ved godt mot, og koser oss på trening!

Konkurransene går fra lørdag 24. til onsdag 28. november under årets Expogast; gastronomiens egen internasjonale varemesse, som i år arrangeres for 13. gang.

ANNONSE