En kaffeprat med markedskonsulent Kjetil Jensen

SMAKmagasinet har tatt en kaffeprat med Kjetil Jensen, som jobber som markedskonsulent i ASKO ØST.

Hva er det viktigste du bidrar med i jobben som konsulent?
– Det viktigste jeg gjør, er å være en trygghet for kunden og være med på å løse utfordringer som dukker opp. Kort fortalt bidrar jeg til å gjøre hverdagen til kunden enklere.

Hva synes du er det beste med å jobbe som markedskonsulent?
– Det er mange ting jeg liker med denne jobben. Man kommer veldig nærme kundene, og får tillit hos dem, noe jeg setter pris på. Jeg liker ansvaret som kommer med jobben, og synes det er moro å være en bidragsyter til å få samarbeidet mellom kunde og leverandør til å gå så bra som det gjør! I tillegg liker jeg at ingen dag er lik, og at man hele tiden får en faglig utvikling. 

Har du en god kundehistorie?
– Jeg begynte i ASKO Servering 1. januar 2023, og jeg synes at jeg på kort tid har fått stor tillit hos de kundene jeg har besøkt. De er fornøyde med både oppfølgingen og tilbakemeldingene de får. Jeg har ingen spesifikk kundehistorie jeg ønsker å nevne så langt, men jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på hvordan både jeg og ASKO Servering løser daglige utfordringer for kundene!

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE