En kaffeprat med markedskonsulent Bård Bekkelien

SMAKmagasinet har tatt en kort kaffeprat med Bård Bekkelien, som jobber som markedskonsulent i ASKO ØST.

Hva er det viktigste du bidrar med i jobben som konsulent?
– Jeg bistår kundene med innkjøp, og avdekker de unike behovene hver kunde og kundegruppering har. Jeg hjelper dem også med å få en enda bedre innsikt i avtalene de har med hver leverandør, slik at de kan samle innkjøpene sine og dermed spare både tid og penger. Kort sagt: Jeg er en rådgiver for kundene, som gjør at de kan konsentrere seg om selve driften av serveringsstedet!

Hva synes du er det beste med å jobbe som markedskonsulent?
– Å vite at man har bidratt til å lette arbeidshverdagen til de ulike kundene er kanskje det beste man kan føle på. Ellers er det fantastisk å imøtekomme alle de ulike behovene kundene har, og møte de mange forskjellige personlighetene som finnes i serveringsbransjen!

Har du en god kundehistorie?
– Jeg har en kunde som lenge var i samme innkjøpsgruppering og på samme arbeidssted, som ikke kjente til alle produktkategoriene og mulighetene som fantes. Gjennom å avdekke behov, ønsker og muligheter fikk vi sydd sammen en mer eller mindre helt ny meny til kundens ulike lokasjoner. Dette gjorde at de kunne samle innkjøpene i større grad enn tidligere, og dermed spare både tid og penger. Det var en herlig følelse!

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE