Iskaldt nytt for ASKO-kunder

Knallharde, speilblanke og trykkfrosne isbiter fra Mr. Iceman er nå tilgjengelig over ASKO Servering!

– Isbiter er ikke bare isbiter, påpeker Mr. Iceman selv, Jack Stensland overfor SMAKmagasinet. – Lager du en drink til 250 kroner, så vil du ikke kompromisse med noe som helst. Du bruker selvsagt de beste ingrediensene. Men husk da at isbitene er en av dem. Isbiter skal være laget av rent, norsk vann, de skal være ett hundre prosent smaksfrie, og de skal være så kalde at de holder form og volum i drinken – uten å vanne den ut. Våre isbiter møter disse kriteriene.

Sticks, balls og blocks

Produktene som i første gang vil være tilgjengelige over ASKO Servering er Ice Sticks i dimensjon 35 x 35 x 125 millimeter, Ice Blocks i dimensjon 50 x 50 x 50 millimeter, og runde Big Balls, med diameter på 55 millimeter – samt Monster Balls på 65 millimeter.

Isbiter med logo?

For den kompromissløse bartender kan Mr. Iceman også tilby spesialtilpassede isbiter, både i størrelse, form og fasong.
– Isbitene skal jo ikke bare kjøle: de skal også se bra ut. Derfor lager vi til og med isbiter med logoer – og andre kjennetegn som kundene vil ha, fortsetter Stensland. – For øyeblikket er det basissortimentet vårt som er tilgjengelig over ASKO Servering. Men mulighetene er altså – nærmest – endeløse. Vår jobb er å spille Horeca god. Vi vil at bartenderne som handler via ASKOS Servering skal få tilgang til kule isbiter – som matcher drinkene de serverer. 

Verdensaktør

Jack Stensland startet bedriften Mr. Iceman for 24 år siden, i farens garasje. I dag har bedriften 18 ansatte, topp-moderne fabrikk på Romerike, og selger isbiter til kunder både i Norge og i store deler av Europa. 
– Vi bestemte oss for at den nye fabrikken – som stod klar i 2020 – skulle lage verdens mest bærekraftige isbiter.  Vi kaller dette Nice Cubes – en fellesbetegnelse for alt vi gjør for å bli bedre både for miljø og folk, avslutter Jack Stensland.

–––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE