En kaffeprat med markedskonsulent Daniel Forsberg

SMAKmagasinet har tatt en liten kaffeprat med Daniel Forsberg, som jobber som markedskonsulent i ASKO NORD.

Hva er det viktigste du bidrar med i jobben som konsulent?
– Jeg byr på meg selv, og tilbyr kundene mye galskap! Hvis de har nye idéer, liker jeg å trekke strikken enda lengre for å komme frem til noe som er enda mer spesielt. Jeg fungerer også som en rådgiver for kundene, og forsøker derfor å sette meg inn i ønskene og behovene til gjestene deres – for så å formidle det til kundene. I tillegg stiller jeg opp for kundene når de trenger det, uansett hva det måtte være.

Hva synes du er det beste med å jobbe som markedskonsulent?
– Menneskene, uten tvil! Det var et enkelt spørsmål. Jeg elsker alle menneskene jeg møter i denne jobben. Det er selvsagt også gøy å jobbe med mat og drikke, for det er noe jeg interesserer meg for, men det er menneskene som er høydepunktet. Ellers er det gøy å få se alle de kule plassene som finnes! Det er så mange kreative folk i denne bransjen, som gjør så mye unikt som jeg får være en del av som konsulent.

Har du en god kundehistorie?
– Tja, når kunder blir værfast og jeg må stille opp som hotell? Jeg fikk nylig melding fra et par kunder sent på natten om at de hadde blitt værfast i Tromsø, og at hotellene var fulle. Så da stilte jeg selvfølgelig opp med overnatting, og serverte frokost dagen etter. Jeg bryr meg genuint om kundene mine, og jeg mener jo at man må hjelpe når man kan. Som sagt – for meg er det viktigste med denne jobben selve menneskene.