Serveringsrobot til tjeneste!

+
Fra venstre Anna Nordhagen, Isak Bjørn og Marte Classon sammen med serveringsroboten som brukes på Olavstorget.

SMAKmagasinet besøkte Olavstorget i fjor høst for å høre nærmere om planene for serveringstilbudet i Olavshallen, Trondheims kulturelle storstue. Nå har serveringstilbudet vært i drift noen måneder, og vi var nysgjerrige på hvordan det har gått.

Det er selskapet bak serveringsstedet Work-Work som fikk kontrakten på serveringen på serveringspunktene knyttet til kulturarrangementene. I tillegg ønsket kulturhuset også at Work-Work skulle bistå med å utvikle et helt spesielt serveringstilbud nede i hallen i førsteetasje.
– Vi driver både et serveringssted og er samtidig en slags hub eller arbeidsfellesskap for spill- og teknologiutvikling. Vi har tro på nettverksbygging og samarbeid mellom mennesker med ulik kompetansebakgrunn, fortalte daglig leder Sverre Torp Solberg da vi besøkte stedet i november.

5 ulike kjøkken

Det har også inspirert utformingen av tilbudet nede i inngangshallen. Her kan du velge mellom 5 ulike kjøkken, og menyen laster du ned via en QR-kode. Betalingen gjøres også elektronisk.
– Så har vi jo serveringsroboten vår, forteller Marte Classon. – Den leverer bestillingen din ved bordet!
– Foreløpig er det litt tungvint å bruke den. Det blir rett og slett litt omstendelig, mener Isak Bjørn.
– Men det er et morsomt innslag når den manøvrerer mellom bordene på vei med en bestilling, tillegger Anna Nordhagen.
– Barna elsker den, og den er et morsomt og originalt innslag i tilbudet vårt. Vi er forøvrig veldig godt fornøyd med responsen fra gjestene. Det nye tilbudet ved Olavstorget er blitt godt mottatt av publikum, forteller de tre.

--

 

ANNONSE