Enkelt, godt og lønnsomt med Skåret!

Den store issesongen nærmer seg med stormskritt! Det er kanskje ikke så rart at nordmenn elsker is etter en lang og kald vinter. Vi lengter alle etter sol og sommer og alt som hører med – blant annet iskrem!

Iskremprodusenten Hennig Olsen byr på mange gode iskremopplevelser, bl.a. serien Skåret som gjerne kan kalles en ny måte å oppleve iskrem på. Her får du 14 herlige smaksvarianter som gir deg muligheten til å tilby gode desserter på et minimum av tid. Alle variantene leveres i former. Du tar formen rett fra fryseren, skyller den i kalt vann i noen sekunder og hvelver den over på et fat.

Da ser du porsjonsinndelingen, og fra en boks får du 24 serveringsporsjoner! Enklere kan det ikke gjøres! Og selvfølgelig kan du dandere med litt ekstra tilbehør om du ønsker. Alle variantene i Skåret-serien kan også serveres i kjeks.

Gode tilbakemeldinger

Hva er det så å si om selve smaksopplevelsen av iskremen i denne serien? Her er det gjennomført blindtester som viser at «Skåret» skårer høyt! Testpanelet gir topp rating – også i forhold til sammenlignbare isvarianter produsert andre steder.

Det er med andre ord mange gode argumenter for å teste ut Skåret-serien på menyen denne sesongen. Den gir deg mange muligheter for mersalg, byr på fine smaksopplevelser og gjør det enkelt og raskt å tilby kundene spennende varianter.

Sjekk ut de ulike variantene i serien på askoservering.no.