Sats på en selgende grillmeny!

Nordmenn elsker å grille, og vi elsker grillmat – i stadig flere varianter. Derfor er det lønnsomt å se på hvordan man kan utvide menyen med smakfulle grillretter. Utvalget av gode råvarer som egner seg på grillen er større enn noen gang. En god kombinasjon av grillklassikere som pølser og burgere kombinert med «nye» stykningsdeler gir gode muligheter til å lage fristende og selgende menyer.

– Mange av produktene i «Stykkevis & Delt»-serien egner seg ypperlig på en grillmeny. Her er det utrolig mye spennende å velge mellom, både fordi dette er råvarer som gir gode smaksopplevelser, og fordi disse råvarene gir muligheter for å skape fristende menyer med særpreg, sier kategorisjef i Nortura PROFF, Stine Moltubakk.

Lønnsomt

– Vi har hatt en meget fin utvikling for «Stykkevis & Delt», og har totalt sett en sterk vekst. Omsetningen i år er eksempelvis 40 % høyere enn ved samme tid i fjor. Vi ser også at produktene i denne serien har et høyt gjenkjøp. Det synes jeg er en god dokumentasjon på at kundene er fornøyde med disse produktene, sier kommunikasjons- og merkevaresjef Annette Strøm.

Inspirasjon

– For mange kokker er det spennende å jobbe med de «glemte» stykningsdelene. Her er det fritt frem for kreativiteten! Vi ser at det er en jobb å gjøre i forhold til å informere om hvordan man kan tilberede de ulike råvarene. Vi har et fantastisk dyktig salgskorps som gjør en kjempejobb med dette, og vi har også egen nettside hvor man kan hente inspirasjon og ideer; stykkevisogdelt.no.

Burgerbølgen

– Når vi snakker grill, må vi selvfølgelig ikke glemme hverken pølser eller hamburgere. Vi har rundt 35 pølsevarianter, en rekke ulike burgeralternativer og ikke minst fantastiske burgerdeiger. Med dem kan man komponere sin helt egen burgervariant, noe som er viktig for stadig flere. Burgerbølgen er på ingen måte over! Gode burgere hører med på de fleste menyer, mener Annette.

– En av våre burgere som kan være verd å trekke frem, er hamburger av shortribs og brisket. Prøv den på grillen!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

En smak av fugl

– Hvitt kjøtt vokser mye om dagen, og bør høre med på enhver grillmeny, fremhever Stine.

– Du kan eksempelvis lage mye spennende med hel Livèche-kylling, og det samme kan sies om kalkunvinger. Dette er et svinefritt alternativ til spareribs, også kalt BIGwings.

Gjør det enkelt

– Er man opptatt av å gjøre det enkelt, for eksempel om du skal servere mange, så har vi flere spennende alternativer. Prøv for eksempel svinenakke sousvide-kokt, eller svinenakke med ramsløk. Dette er også et ferdigkokt produkt som det tar liten tid å tilberede. Disse kan du enten varme hele eller de kan deles i skiver og grilles.

ANNONSE