Restaurant- og matfag: Samles for å forme fremtiden

+
Illustrasjonsfoto.

I dag åpner Landskonferansen for restaurant- og matfag. Konferansen vil ha fokus på rekruttering til restaurant- og matfag, samt utdanning og kompetanse for fremtiden.

Konferansen går av stabelen på Scandic Vulkan i Oslo 9.–10. april.

Statsråder innleder

Yrkesfagsløftet er en av Regjeringens viktigste prioriteringer, og 2018 er yrkesfagenes år. Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner vil holde et innlegg om Regjeringens yrkesfagsatsing.

Matnæringen er en stor og viktig næring, som har betydning for sysselsetting og verdiskaping i hele landet. Byggingen av Matnasjonen Norge er ett av målene i landbruks- og matpolitikken. På konferansen vil landbruks- og matminister Jon Georg Dale snakke om dette og invitere til et bredt samarbeid.

I tillegg til de to statsrådene, står Oslo-ordfører Marianne Borgen og mange interessante foredragsholdere på programmet. Les om alle foredragsholderne her.

Det vil også bli en paneldebatt under overskriften «Hva gjør vi, og hvem har ansvaret for rekruttering til restaurant- og matfag?»

Arrangørene

Konferansen blir arrangert av Sjømat Norge, NHO Reiseliv, NHO Mat og Drikke, Norges Kokkemesteres Landsforening, Baker- og konditorbransjens landsforening samt Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag.

ANNONSE