Prisvinnere kåret på bransjetreff hos ASKO Servering og NorgesGruppen

Under årets Kunde- og leverandørdager (KLD) i ASKO Servering og NorgesGruppen har det vært fokus på nye kostholdsråd, bærekraft og teknologi.

Under KLD samles leverandører, kunder og samarbeidspartnere i ASKO Servering og NorgesGruppen for å dele erfaringer, styrke relasjoner og fremheve de beste produktene, tjenestene og aktørene fra det siste året. KLD er en møteplass for bransjens nøkkelspillere, hvor fokus ligger på å gi en dypere innsikt i utfordringer og muligheter for serveringsbransjen. 

Under KLD ble det i år delt ut priser til Årets leverandør, Årets produkt, Årets kunde og Årets utfordrer.  

Årets leverandør

Prisen for Årets leverandør gikk til Roar Stang Kjøtt AS, som ble anerkjent for en imponerende vekst på over 30 prosent og et fremragende samarbeid med ASKO. Selskapet har markert seg i kebabmarkedet med sitt fokus på kvalitet og innovative løsninger. Juryen fremhevet deres evne til å møte markedets behov og utvikle seg i takt med bransjen. 

Årets produkt

Svensk-internasjonale Duni Group mottok prisen for Årets produkt med sine PFAS-frie matemballasjeløsninger. Dette banebrytende produktet representerer et viktig skritt mot grønnere verdikjeder ved å eliminere syntetiske kjemikalier som er vanskelige å bryte ned i naturen. Juryen uttalte at dette produktet demonstrerer at kvalitet og miljøhensyn kan gå hånd i hånd. 

Årets kunde

Prisen Årets kunde ble tildelt Havila Kystruten og skipet MS «Havila Capella», som trafikkerer strekningen mellom Bergen og Kirkenes. Havila ble fremhevet for sitt nære samarbeid med ASKO Servering, inkludert økt fokus på konseptet Matskatter og innovative produktløsninger. Juryen berømmet også deres fokus på bærekraft, kvalitet og gjesteopplevelser gjennom samarbeid med KIT-akademiet i Midt-Norge. 

Årets utfordrer

Vestfoldbedriften Per's Kjøkken AS ble kåret til Årets utfordrer. Selskapet har vist ekstraordinær evne til omstilling og innovasjon, blant annet med en vekst på 195 % innen kategorien kjøttpålegg i 2024. Etter en alvorlig fabrikkbrann i Sandefjord i september, har de raskt gjenreist driften med fokus på kvalitet og utvikling. Juryen beskrev dem som et forbilde for hele bransjen. 

ANNONSE