Inspirerende fagkonferanse om fremtidens råvarer

Går alt etter planen, vil Future Foods bli arrangert 22. september kl. 9–16 på Gamle Museet konferansesenter i Dronningens gate 4 i Oslo. Dette er en fagkonferanse om det siste innen plantebasert og klimavennlig mat i både Norge og utlandet.

– Hvis man skal følge med i tiden, så er det jo veldig viktig å henge seg på den plantebaserte trenden. På denne konferansen kan man bli inspirert og motivert. Det er bra å ha et samlingssted for den norske matbransjen der man kan lære av hverandre og lære av erfaringer fra utlandet. Deltakerne vil få konkrete tips som de kan ta med hjem, sier medarrangør Heidi Røneid.

Les intervju med Røneid: Enkle grep for å lykkes bedre med vegetarmat på menyen

Bredt program

Blant foredragene vil man blant annet få høre hvordan Cambridge University har klart å redusere CO2-utslippene fra universitets serveringssteder med mellom 40 og 80 prosent ved å gjennomføre et grønt skifte. Et annet foredrag vil handle om hvordan man kan bruke atferdspsykologi for å få folk til å velge plantebasert. Det vil i tillegg bli flere foredrag om trender og hva som driver dem. Konferansen vil også fange opp det siste innen den teknologiske utviklingen, inkludert animalsk mat dyrket i laboratorier og plantebaserte proteiner laget av nordiske råvarer.

Minglemiddag

Etter konferansen vil det være en minglemiddag hvor man kan bli bedre kjent og knytte kontakter som kan resultere i gode samarbeid.

Les mer om konferansen på futurefoods.no

ANNONSE