Rekordår for Østlandske Storhusholdning

Det var nærmere 100 utstillere på den 13. utgaven av fagmessen i Hamar, noe som er rekordmange. Det ble også registrert en økning i antall besøkende. SMAKmagasinet fikk med seg den gode stemningen under åpningsdagen 23. oktober.

Se bilder fra messen i bildekarusellen ovenfor.

Noen temaer fikk ekstra oppmerksomhet under messen: effektiv matproduksjon, redusert matsvinn og effektiv avfallshåndtering.

Miljø, klima og bærekraft

Torbjørn Johansson, styreleder i ASKO og ambassadør for bærekraftig næringsliv i Oslo, engasjerer seg sterkt for miljø, klima og bærekraft. Han holdt et innlegg der han delte sine erfaringer fra arbeidet med dette.

Tidens sterke fokus på bærekraft var også tydelig gjennom mange av produktene som ble presentert, deriblant plantebasert mat og miljøvennlig non-food.

ANNONSE