– ASKO Servering Norgescup er en fantastisk arena for unge kokkespirer

ASKO Servering Norgescup for kokke- og servitørlærlinger 2020 arrangeres 10. og 11. januar på Jåttå videregående skole i Stavanger. Dette er kjent som en inspirerende konkurranse for fremtidige kokker og servitører.

– ASKO Servering Norgescup er en fantastisk arena for å se unge kokkespirer konkurrere, og samtidig se hva kokkeyrket handler om, sier Årets kokk 2019 Christian André Pettersen.

Pettersen vet hva han snakker om. Den første konkurransen han deltok i som kokkelærling, var Norgescup i 2008. Ti år senere vant han Bocuse d'Or Europa, før han tok en tredjeplass i finalen i Lyon. Neste år skal han delta i Bocuse d'Or for andre gang.

– Det har vært en fantastisk reise til nå, kommenterer Pettersen. 

– En uforglemmelig opplevelse

NM i resepsjonsfag blir arrangert parallelt med Norgescup for kokke- og servitørlærlinger.

Fredag 10. januar er det semifinaler, og lørdag 11. januar er det finaler. Les mer om ASKO Servering Norgescup her.

– Vi skal gjøre alt som står i vår makt for å gjøre ASKO Servering Norgescup 2020 til en uforglemmelig opplevelse både under den faglige og den sosiale delen av arrangementet, sier Anita Løyning på vegne av Norske Kokkers Landsforening Rogaland, som er arrangør for konkurransen. 

Se bilder fra Norgescup 2019.

ANNONSE