Praktisk menyplanlegger i ny netthandelsløsning

+
I menyplanleggeren vil du blant annet kunne lagre dine egne oppskrifter. Det gir oversikt over allergener, næringsinnhold og råvareforbruk.

På nyåret starter utrulleringen av en ny, praktisk og inspirerende netthandelsløsning med flere tilleggsfunksjoner, bl.a. en menyplanlegger som vi tror mange vil ha stor nytte av.

– Menyplanleggeren vil ha en todelt funksjon, forteller markedssjef Digital Handel i ASKO Servering, Carl-Otto Karlengen.

– For det første vil du her kunne lagre dine egne oppskrifter. De vil bare bli synlige for deg, presiserer Carl-Otto.

Enkelt

– En av fordelene med å legge inn oppskrifter, er at du enkelt får oversikt over næringsinnhold og allergener i hver enkelt rett. Systemet hjelper deg med dette. Det gjør det også veldig enkelt å beregne råvareforbruket. Når du har lagt inn alt som skal brukes til 1 porsjon, er det bare å gange opp med det antallet du har behov for – noe som både er tidsbesparende og enkelt.

Inspirasjon

– For det andre har vi lagt stor vekt på å utvikle en inspirasjonsdel. Vi vet at mange kunder ønsker tips til hvordan man kan variere og utvikle egne menyer. Da kan det være nyttig å få gode tips både om råvarer – for eksempel innenfor kategorien lokalmat – eller tilberedningsmetoder og presentasjon. Vi har allerede lagt inn masse spennende i denne delen av menyplanleggeren, og den vil utvikles kontinuerlig.

– Når kan jeg ta den nye menyplanleggeren i bruk?

– Vi starter utrulleringen av den nye netthandelsløsningen på nyåret. De første som får anledning til å ta den i bruk, er kunder hos ASKO VEST, forteller Carl-Otto Karlengen.

ANNONSE