Nyetablering i Stavanger – tre kokkestjerner samlet under ett tak

+
Fra venstre Simon Normann Engen, Christian André Pettersen og Rasmus Johnsen Skoglund.

Nord Matstudio er resultatet av et kreativt samarbeid mellom tre nære venner fra Nord-Norge som nå har skapt et unikt matstudio i hjertet av Stavanger.

Med sin kombinerte kompetanse kan Nord Matstudio tilby et bredt spekter av tjenester innen mat og drikke. De tre har omfattende erfaring med ulike restaurantkonsepter som spenner fra eksklusiv fine dining til sjarmerende bistroer, samt inspirerende mat- og vinbarer. 

Måltidets hus

– Vi står klare til å bidra med utvikling av innovative mat- og restaurantkonsepter, kjøkkenøkonomi, opplæring av personell og mye mer, sier Christian André Pettersen, Simon Normann Engen og  Rasmus Johnsen Skoglund. – Våre ekspertiseområder er mangfoldige og tilpasset kundenes behov.

Vårt matstudio har en ideell beliggenhet i Måltidets Hus på Ullandhaug. Her finner du vårt imponerende mathus, som består av flere avdelinger. Vårt studio-kjøkken er perfekt egnet til matkurs, matfotografering, produkttesting og spennende arrangementer. I tillegg har vi et produksjonskjøkken hvor vi skaper kulinariske nytelser til catering, selskaper og store arrangementer utenfor våre lokaler. Vi jobber både regionalt og nasjonalt, og vi gleder oss til å skape uforglemmelige gastronomiske øyeblikk sammen med våre kunder.

Solid erfaring

Simon Normann Engen har over 15 års erfaring innen restaurantbransjen. Han har gått fra å være lærling på kjøkkenet til å nå posisjonen som konsernkjøkkensjef, med ansvaret for hele 7 serveringskonsepter i Bodø. Gjennom årene har han opparbeidet seg omfattende kunnskap og erfaring innen daglig drift av restauranter, utforming av spennende menyer, etablering av nye konsepter og suksessfull oppstart av ulike restauranter. Hans ekspertise har hovedsakelig vært innen folkelige konsepter av varierte sjangre, og han besitter bred kunnskap om markedet og gjestenes preferanser.

Christian André Pettersen er Norges mestvinnende konkurransekokk og kan skryte av å ha vunnet tittelen som europamester i Bocuse d'Or hele to ganger. Gjennom sine utallige konkurranser har han opparbeidet seg en imponerende kompetanse innen konseptuell tenkning, kreasjon av unike retter og evnen til å finne innovative løsninger. Han anvender denne kunnskapen til å skape uovertrufne opplevelser innenfor fine dining.

Christian har også omfattende erfaring fra sin tid i en bistro i Sandnes, hvor han demonstrerte sitt talent og mesterlige håndverk. Han har også betjent store selskaper ved konserthuset i Stavanger, samt jobbet internasjonalt. Det er tydelig at Christian trives i Sandnes, etter å ha flyttet dit fra Bodø i 2007 for å bli lærling hos den anerkjente Charles Tjessem. Siden den gang har han funnet sin plass og gjort en betydelig innvirkning i kokkeverdenen.

Rasmus Johnsen Skoglund er en erfaren og allsidig kokk som har beveget seg sømløst mellom kokkekonkurranser, fine dining og bistro. De siste 7 årene har han dedikert seg som mat- og konseptansvarlig for en anerkjent restaurantgruppe med restauranter spredt over hele Norge. Med en mangfoldig portefølje av spisesteder har Rasmus opparbeidet seg bred kompetanse innen konseptutvikling, driftsledelse, økonomi, utforming av kjøkken og restauranter ved nyetableringer, samt evnen til å tenke helhetlig omkring konsepter.

Les mer om dette på nordmatstudio.no.

–––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.

ANNONSE