Una Solsiden tester takeaway i helgen

+
– Vi gleder oss til å teste ut takeaway i helgen, sier Michael Minervini til SMAKmagasinet.

Una Pizzeria e Bar på Solsiden i Trondheim er en av mange serveringssteder som har måttet stenge dørene som følge av koronaepidemien. Nå er det likevel håp for pizzasultne trøndere; førstkommende helg blir det takeaway!

– Det blir spennende dette. Vi må jo ha noe å gjøre, sier Michael Minervini til SMAKmagasinet.

Minervini eier og driver Fratigruppen, som blant annet står bak Una Pizzeria e Bar.

I 2019 var Fratigruppen en av tre nominerte til Årets kunde hos ASKO Servering.

– Siden vi ikke har hatt noen eksplosjon av smittede her i byen, tenkte vi at noen begynte å bli litt Una-sultne. Derfor åpner vi Una for pizza-takeaway fra fredag til søndag. Så håper vi at bestillingene strømmer inn.

Trygt og kontaktløst

Vil du hente Una-pizzaen din selv, forhåndsbetaler du med Vipps ved bestilling. Vil du ha maten rett hjem, betaler du til hjemkjøringstjenesten Wolt.

Bakst er også pop

Fratigruppen står også bak håndverksbakeriet Hevd. Her har man eksperimentert med forhåndsbestilling av utvalgte bakevarer, for utlevering på lørdag.

– Vi åpnet for forhåndsbestilling på tirsdag, og har hatt veldig bra respons. Hittil er det bestilt rundt 350 brød, 400 kanelsnurrer og 350 croissanter, avslutter Michael Minervini.

Les også: Dette er det viktig å huske på ved catering og takeaway

ANNONSE