Mochi – japansk iskremkonfekt fra Hennig-Olsen Is

Den japanskinspirerte desserten Mochi, iskremkuler innpakket i søt, risbasert deig, har kommet i 20-pakning fra Hennig-Olsen Is.

– Vi var på inspirasjonstur til Tokyo i fjor sommer og fikk smake både japansk iskrem og ulike typer Mochi. Det inspirerte oss til å finne fram til vår egen variant, forteller Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i familiebedriften Hennig- Olsen Is.

En ny måte å servere is på

Mochi er små og fargerike iskremkuler dekket med risbasert Mochi-deig. De myke iskulene er en helt ny måte å servere iskrem på, og spises helst med hendene. Inni kulene finner du både iskrem og sorbet.

– Denne er perfekt for buffeten, kafé og restaurant, Mochi kan spises slik den er, glaseres med saus, eller serveres som en del av en dessert, sier Hennig-Olsen.

Hennig-Olsen Is har lansert tre typer Mochi for storhusholdning i 20-pakning, der hver versjon har to smaker – 10 av hver: kokos og sakura kirsebærblomst; sjokolade og mango sorbet; samt karamell og jordbær.

Meld deg på SMAKmagasinets nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på relevant bransjestoff.

ANNONSE