Storfjord Iskrem: Smaksrik is produsert av geitemelk

+
Gründer og daglig leder Silje Lee Knutsen.

– Vi er stolte av isen vi lager, ikke bare fordi den smaker godt, men også fordi vi mener at det å lage iskrem av geitemelk bidrar til et bærekraftig landbruk, sier gründer og daglig leder Silje Lee Knutsen.

– Sammen med den ferske geitemelken bruker vi lokale ingredienser som for eksempel jordbær og bringebær fra Valldal. Og i sjokoladeisen vår benytter vi sjokolade fra den lokale produsenten Geiranger sjokolade. Smak på bringebærsorbeten vår og prøv også den gode sjokoladeisen, oppfordrer Silje.

Støtter geitebønder

– Geiter har en sentral rolle i utformingen av kulturlandskapet i mange distrikter. Det er også viktig for økosystemet, og beiting er også god dyrevelferd. Vi ønsker å bidra til et bærekraftig landbruk, og geitemelkproduksjon er en del av dette. Det bidrar rett og slett til en god utnyttelse av naturressursene. Norge har også lange tradisjoner for geitehold. Og ikke minst, geitemelk gir en utrolig fin smak på iskrem! Når det gjelder selve produksjonen av iskremen vår, er vi inspirert av den italienske gelato-tradisjonen, sier Silje og byr på en ny smaksprøve, denne gang med brunostis.

Les mer om denne produsenten på storfjordiskrem.no.

ANNONSE