Verdens første alkoholfrie bar?

Det britiske håndverkbryggeriet BrewDog går «all in» for alkofri-trenden, og åpner alkofrie barer. Først ut var selveste London.

Skotske BrewDog – etablert i 2007 – lanserte sitt første alkoholfrie øl allerede i 2009. I dag er Nanny State britenes bestselger på alkofritt øl. I januar tok BrewDog den helt ut, og åpnet en hel alkofri bar i den gamle imperiehovedstaden.

Les også: Gjør menyen komplett med et utvalg av øl helt uten alkohol

Vil åpne flere steder i Europa

BrewDog driver allerede en rekke barer i flere land – blant annet på Grünerløkka i Oslo – men BrewDog AF, som den nye Londonbaren heter, blir bryggeriets første i sitt slag. Planen er å åpne tilsvarende AF-barer flere steder i Europa i tiden som kommer.

Baren i London har 14 alkofrie øl på fat, pluss Wake Up Call, som er en kaffestout. Alkoholfri sider og sprit finnes også. Som på en klassisk pub, byr BrewDog AF også på matservering, samt sosiale aktiviteter som karaoke og tidsriktig bingo!

Les også: 

Salgsrekord for alkoholfritt øl i 2019

Årets første utepils kan med fordel være alkoholfri

 

Meld deg på SMAKmagasinets nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på relevant bransjestoff.

ANNONSE