Verdens sushi-elite til SMAK 2020 – bare norske råvarer

+
Konkurransen kommer til å bli knallhard om hvem som får representere Norden i VM i Tokyo til høsten.

Endelig er det klart for en egen Nordic Sushi Cup, med SMAK 2020 som arena. Verdenseliten kommer for å kaste glans – og selvsagt blir det kun norsk fisk, tang og skalldyr som skal serveres!

Nordic Sushi Cup er nylig etablert som et samarbeid mellom en rekke ildsjeler i det norske sushi-miljøet. Konkurransen blir den offisielle, nordiske kåringen som kvalifiserer videre til World Sushi Cup på Big Sight Seafood Show i Tokyo til høsten.

LES OGSÅ: Disse skal konkurrere i Årets grønne kokk under SMAK 2020

Jobbet knallhardt

– Dette er noe vi har jobbet knallhardt for å få til – og det er utrolig morsomt at dette nå blir så stort, sier Thomas Moen i wasabi-importøren Barerot, som tok initiativet til å etablere hele arrangementet.

– De siste årene har det vokst frem en solid underskog av sushi-talenter rundt i hele Norge og Norden. Konkurransen kommer derfor til å bli knallhard om hvem som får representere i Tokyo når VM går av stabelen til høsten, sier han.

Les mer og se det foreløpige programmet for SMAK 2020 her. 

ANNONSE