Restaurant Under beste nye restaurant i 2019

+
Restaurant Under sett fra Lindesnes Havhotell, som har et tett samarbeid med restauranten.

Det anerkjente engelske tidsskriftet Wallpaper har kåret Restaurant Under i Lindesnes kommune til årets beste nye restaurant i 2019. Wallpaper er viet design og arkitektur, og er meget anerkjent for sin høye redaksjonelle kvalitet.

Restauranten åpnet i mars i fjor, og har hatt et eventyrlig besøk. Tusenvis har ønsket å spise på denne helt spesielle restauranten som ligger fem og en halv meter under havoverflaten. Det spektakulære bygget er tegnet av arkitektfirmaet Snøhetta.

Under er for øvrig den første europeiske restauranten som tilbyr deg en kulinarisk opplevelse under havoverflaten. Det finnes riktignok to andre restauranter i verden som byr på det samme, men da må du til Dubai eller Maldivene.

Årets DOGA-merke

Her hjemme har Design og arkitektur Norge tildelt Under årets DOGA-merke. Restauranten er i tillegg nominert til å vinne hovedprisen DOGAs hedersmerke. 

Spektakulært

Restauranten har 40 sitteplasser. Alle plassene vender mot vinduet som vender ut mot havet, og gir et fantastisk bilde av det rike livet i sjøen ved Lindesnes.

ANNONSE