Inspirerende bransjetreff for vestlendingene på A la carte

25.–26. september var Grieghallen i Bergen igjen fylt av Vestlandets største bransjetreff, A la carte. SMAKmagasinet sjekket stemningen på messens første dag.

De besøkende SMAKmagasinet snakket med, var svært fornøyde med messen, og fortalte at det er fint å få treffe leverandører og få oversikt over deres sortiment og nyheter.

ASKO VEST var blant utstillerne, og markedsavdelingen kunne fortelle at kunder fra hele distriktet hadde tatt seg turen til Grieghallen denne dagen. Der fikk de møte leverandører fra hele landet. Noen av leverandørene hadde med seg flere nyheter, mens andre stilte på messen først og fremst for å synliggjøre seg.

Se bilder fra messen i bildekarusellen ovenfor.

Konkurranser

To kokkekonkurranser ble arrangert under A la carte. ASKO Servering Bergenscup for lærlinger ble vunnet av et lag fra Bekkjarvik Gjestgiveri, bestående av Sander Øen Omberg og Johanna Magdeli Pettersson Utvær.

Årets sjømatkokk er en del av satsingen på å inspirere bransjen til mer bruk av sjømat. Årets sjømatkokk 2019 ble Kenneth Pettersen, som til daglig er kokk på Kulinarisk Akademi i Oslo.

Norske Kokkers Landsforening Bergen er arrangør av A la carte-messen, som arrangeres annethvert år.

ANNONSE