Bergen straks klar for Norsk Siderfestival 2023

Allerede 2. november kan du får en forsmak på hva denne festivalen kan by på. Da går det «sidertog» til festivalrestauranter og barer hvor det selvsagt vil bli god sider å smake på!

Du kan velge mellom to ruter gjennom Bergens gater, og begge alternativer har lagt inn stopp på fem ulike serveringssteder hvor du får smake god norsk sider kombinert med utvalgte småretter kreert av gode kokker.

Stort mangfold

Dagen etter er det offisiell åpning av festivalen som vil foregå på Kulturhuset i Bergen. Her vil siderprodusenterfra hele landet stå klare med fristende smaksprøver på sine sider-varianter.

Sider er et brygg med lange tradisjoner i Norge, men det har også skjedd mye spennende innenfor denne produktkategorien de siste årene. På Norsk Siderfestival får du en enestående mulighet til å oppleve mangfoldet innenfor norsk siderproduksjon.

Sidersmaking og siderkurs

Fredag og lørdag står siderprodusenter fra hele landet klare med perlende smaker og spennende nyheter på Kulturhuset i Bergen. Det er produsentene selv som kommer – og festivalen er en viktig arena for å vise frem den spennende utviklingen innen sider og skape godt samarbeid på tvers. Her kan publikum smake seg gjennom det beste av autentisk og frisk, norsk sider. Det blir også anledning til å delta på en rekke kurs med noen av de fremste smaksformidlerne i landet. Besøk norsksiderfestival.no for mer informasjon om produsentene som kommer og de ulike kursene.

Norsk Siderfestival

Norsk Siderfestival vil tilby et spennende program med dyktige siderprodusenter, eksepsjonelle kokker, og fantastiske formidlere og smakseksperter. På Kulturhuset i Bergen står siderprodusenter fra hele landet klare med perlende smaker og spennende nyheter. Smak deg gjennom hele bredden av norske sidersorter, og under festivalen kan du også delta på siderkurs med dyktige kursholdere.

Åpningstider Norsk Siderfestival:

  • Torsdag 2. november: Sidertog til festivalrestauranter og barer
  • Fredag 3. november: kl. 15.00 – 21.00
  • Lørdag 4. november: kl. 13.00 – 19.00

Matarena er arrangør av Norsk Siderfestival i samarbeid med Hardanger Siderprodusentlag.

–––––

Hold deg oppdatert! Klikk her for å få nyhetsbrev fra SMAKmagasinet.