De mest leste sakene på SMAKmagasinet.no i 2022

+
Artikkelen om Skåret ble hyppig lest. Dette produktet gjør det mulig å tilby gode desserter på et minimum av tid.

SMAKmagasinet.no har som mål å bringe relevant stoff av interesse for alle som jobber innenfor serveringsnæringen. Vi publiserer et bredt spekter av aktuelle saker som passer for ulike nisjer i serveringsmarkedet. En gjennomgang av de mest leste sakene i 2022 viser at det er stor interesse både for nye produkter og trender, og at reportasjer fra originale og spennende konsepter fenger leserne.

Det er verd å merke seg at saken om Skåret fra Hennig-Olsen Is er den mest lese saken på smakmagasinet.no i 2022. Over 7000 har klikket seg inn på denne saken. Et annet produkt som mange er nysgjerrige på er Scrocchiarella. Over 4500 leste saken om dette helt spesielle bakverket fra My Bakery som smaker så godt og som passer til så mye.

Kaffe og vin

Stoff om ulike drikkevarer på menyen er også populært, og flere av disse artiklene skårer høyt på antall klikk. Enkelte av disse, som for eksempel artikkelen 7 kraftige og blodrøde viner fra Argentina har fått ca. 10 000 klikk etter publiseringen for 2 år siden.

Kaffe er et viktig produkt for serveringsnæringen, og flere av inspirasjonsartiklene som tar for seg mulighetene kaffe gir leses av mange. For eksempel:

Spennende konsepter og dyktige drivere

Noe som kjennetegner serveringsnæringen generelt, er høy kreativitet og evnen til å lansere nye konsepter og menyer. Mange drivere oppviser stor oppfinnsomhet og stort pågangsmot i arbeidet med å utvikle sitt serveringsted. Reportasjer fra steder som gjør noe nytt og satser på spennende løsninger har et stort publikum og leses av mange. I fjor var saken Intimt og fengslende på Stord på topp av denne type saker med 4397 klikk. Like etter kom saken Best pizza in Hardanger.

Vegetar i vinden

I flere år har vi sett en sterkt økende interesse for vegetarprodukter. Et økende antall kunder etterspør denne typen produkter, og det inspirerer flere og flere spisesteder til å tilby ulike vegetaralternativer på menyen.

Det ser vi også på antall klikk på saker relatert til dette. En populær artikkel om dette i 2022 var Veganer? Vegetarianer? Fleksitarianer? Hva er forskjellen?. Den ble publisert i 2018, og har siden den gang fått godt over 27 000 klikk.

Er du interessert i å følge med på hva som publiseres på SMAKmagasinet.no, anbefaler vi at du abonnerer på vårt nyhetsbrev. Det gjør du her!

ANNONSE