Work-Work: Gaming-bar og kontorfellesskap

En bar litt utenom det vanlige som du absolutt bør få med deg om du er i Trondheim, er Work-Work.

Dette er stedet både for den som er på jakt etter en rikholdig ølmeny og for deg som elsker spill i alle mulige former. Volumknappen på musikkanlegget holdes konstant på et lavt nivå. Her skal det være mulig å snakke sammen. Et behagelig lydnivå skal også gjøre det mulig å spille sammen, enten i form av brettspill som det bokstavelig talt finnes hauger av i baren, eller via PC-en.

Det siste appellerer i høy grad til de øvrige beboerne i dette bygget. I etasjene over baren finnes nemlig et løst organisert arbeidsfellesskap for nettverkskontakt, IKT-forretningsutvikling og sosial omgang på fritiden.

God arena

Litt forenklet kan man også si at dette fellesskapet med sine rundt 50 leietakere samler Midt-Norges mest kompetente spillutviklere. Målet med å samle ulike aktører med denne interessen er å bidra til promotering av spillutvikling og teknologiinnovasjon.
Initiativtakerne har stor tro på at en slik arena vil gi gode rammer også for en større nasjonal satsing på dette spennende området. Gaming-industrien både i Sverige og Danmark er langt foran den norske. For å gjøre noe med det, er det nødvendig å etablere miljøer som både stimulerer til kreativitet og kunnskapsoverføring.

Flipper

Men la oss ta turen tilbake til selve baren. I hovedetasjen er det godt bare å sitte og slappe av med noe godt i glasset. Og har du lyst på en litt nostalgisk spillopplevelse, finner du mengder med flipperspill og annet i kjelleretasjen.

Work-Work er en annerledes, men spennende baropplevelse. Ta gjerne turen innom for å kjenne litt på stemningen i dette helt spesielle stedet i Munkegata.

 

 

ANNONSE