Nytt og spennende brunch-konsept på Ling Ling

+
Bloggerne Marianne De Bourg til venstre og Nussara Guldberg berømmet de mange gode smakene.

Ling Ling på Aker Brygge har nettopp lansert et nytt brunch-konsept utviklet av Hakkasan-systemet. Hakkasan har hatt stor suksess med sine kreative og gjennomførte brunch-konsepter bl.a. i Dubai, Abu Dhabi og New York.

– Nå mener vi tiden er inne for å lansere og teste ut et nyutviklet brunch-konsept i Norge, sier Ling Ling Hakkasan-sjef Paulo Bastos, og skjenker i et glass champagne som ledsager vår ”Chicken Shanghai dumpling”.

Han har mer enn 20 års erfaring fra internasjonal restaurantdrift i premiumsegmentet, og var bl.a. den første Head Maitre ́D ved den aller første Hakkasan-restauranten i London.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ling Ling Hakkasan-sjef Paulo Bastos.

Partyfaktor

– Brunch som måltid er ikke så etablert i Norge. Det ønsker vi å gjøre noe med, og vi ønsker å skape en ny restaurantopplevelse med vår brunch-meny på Ling Ling, sa Basto til gjestene på pre-lanseringen av konseptet.

– Det er flere elementer som skal med for å skape en fin brunch-opplevelse. For det første skal maten være fantastisk, for det andre skal musikken og underholdningen være bra, og selvsagt skal vi ha en høy partyfaktor. Dette har gitt suksess i alle de byene vi satser på dette, og nå ønsker vi å tilby denne opplevelsen i Oslo.

Konstantin Zimmermann ved Ling Ling på Aker Brygge gleder seg til å ønske gjestene velkommen til det nye brunch- konseptet.

Gode smaker

Menyen på Ling Ling er inspirert av det asiatiske konseptet Izakaya. Den tar utgangspunkt i Hakkasans signaturretter, og spiller på norske råvarer. Bl.a. er en av rettene i brunch-menyen torsk servert med Assam-saus.

Gode cocktails hører med, og Ling Ling Hakkasan er kjent for sin spennende coctailmeny. Så starter da også Ling Ling-brunchen med en cocktail. Som drikke til maten serveres Ruinart Champagne – for øvrig et utmerket følge til alle rettene som serveres til brunch denne dagen.

Brunchen starter med en cocktail og fortsetter med champagne.

ANNONSE