KIT-akademiet: Stadig flere benytter tilbudet

– Etter pandemien hadde vi, som mange andre, en relativt rolig periode. Dette har nå endret seg. Vi har bra søkning til kursene våre, og det er et økende antall virksomheter som leier fasilitetene på KIT-akademiet til ulike arrangementer, forteller kurs- og markedskoordinator ved KIT-akademiet, Stine Ødegaard.

– Det er et mål for oss å tilby relevante og inspirerende kurs som ASKOs kunder kan ha nytte av i sin hverdag. Derfor er tilbakemeldingene vi får fra kursdeltakerne med på å forme kurstilbudet vårt. Vi tilstreber å gi faglig videreutvikling som er aktuell og interessant, og jobber hele tiden med å fornye tilbudet vårt.

Mer grønt

– Det er veldig hyggelig med gode tilbakemeldinger, og mange av kursene våre treffer tydeligvis godt når det gjelder å engasjere deltakerne. Det er vanskelig å trekke frem ett kurs som utmerker seg spesielt i den sammenheng, men vi merker en klar tendens til at det vi kan kalle «de grønne kursene», altså de som har med grønnsaker å gjøre i en eller annen sammenheng, er svært populære. Det er sikkert flere forklaringer på dette. En ting er at disse kursene kan relateres til et økende fokus på helse, noe annet er at dette ofte er spennende råvarer som det kan være lønnsomt å bruke mer av på kjøkkenet. Men først og fremst tror jeg dette har sammenheng med at mange er nysgjerrige på å utforske det rike smaksuniverset som frukt og grønt kan by på.

Skreddersydd

– Vi merker også at flere er interesserte i å få kurs spesielt lagt opp for seg. Det gjør det mulig å spesial-tilpasse opplegget i forhold til de spesifikke behovene en virksomhet har. KIT-akademiet står som arrangør av stadig flere slike kurs – både her på KIT-akademiet på Kalbakken og ute hos kunder, forteller Stine. – Dette har nok sammenheng med at mange er opptatt av å fornye seg og ser behovet for faglig oppdatering og inspirerende input i hverdagen. På KIT-akademiet er vi selvsagt også opptatt av å fornye oss, og vi jobber med flere nye kursideer jeg håper vi kan tilby i løpet av neste år. Men vi har allerede mange spennende kurs å by på, og jeg anbefaler å ta en nærmere titt på hva som finnes. Kurskalenderen finner du her.
– Ønsker du å høre mer om hva KIT-akademiet kan tilby din virksomhet, er det bare å ta kontakt, sier Stine Ødegaard.

ANNONSE